top of page
Search

Pestilence is Recruiting for Shadowlands

Updated: Sep 19, 2020



Какво очакваме от вас:


Хора , които приемат райдинга достатъчно сериозно, имат желание да изчистят всеки райд контент ,но същевременно с това да се забавляват правейки го .


Да разбират колко е важна думата "отборна игра" и ако по една или друга причина въпросен играч не е в райд листата за вечерта то това не е лично ,а е за доброто на отбора.(всеки един играч ,който е допринесъл по време на прогреса ще си получи бос кила)


Да бъдете навреме и подготвени за рейд.Държим на 90% присъствие.Разбираме ,че на всеки може да изникне нещо в истинския живот ,но държим да бъдем уведомени навреме.


Да се отнасяте като големи хора към това ,което правим.Да бъдете отдадени на райд прогреса и гилда.Най-важното е да бъдете търпеливи и спокойни ,защото както всеки знае прогреса някой път може да бъде изнервящ и фрустриращ.


За апликация към нас е нужно да посетите нашия Discord, където може да попълните кратък формуляр за кандидатстване или да се свържите с нашите  рекруитмънт офицери Spamz, GuardiaN. Също така може да ги потърсите и ин- гейм с  батъл таг :

Spamz#2503

41 views0 comments

Recent Posts

See All

Pestilence

Eu-kazzak

bottom of page